Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a szóbeli a Veres...

Milyen a szóbeli a Veres Pálné Gimnáziumban?

Figyelt kérdés
Nos, behívtak szóbelizni. Március 2-án fogok menni 8 órára. Éppen, hogy behívtak, szóval nagyon jó szóbeli kell ahhoz, hogy felvegyenek. Nagyjából tudom, hogy mik lesznek (szövegértés, hangos felolvasás, személyes beszélgetés), de a menetét sajnos nem tudom. Főleg tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki szóbelizett már ott, vagy előttem fog szóbelizni idén.

2015. febr. 18. 15:16
 1/2 anonim válasza:
Szia én 24.-én voltam:) gondolom akkor humánra mész. Bemész és 3 tanár lesz ott. húzol egy szöveget és van egy perced hogy magadba elolvasd. Azután fel kell olvasni hangosan. ezután kérdeznek rólad, mesélj családodról, magadról, sulidról, hol élsz, és ha jársz valami külön foglalkozásra.Ez kb. olyan 5 perc és ezután belekérdeznek a szöveg tartalmába és hogy mit gondolsz róla. nem kell izgulni, nagyon rendesek:) remélem segítettem:)
2015. febr. 25. 19:22
 2/2 anonim válasza:

Én ma voltam,2 tanár volt,nagyon szimpatikusak voltak, ha valamit nem tudtam, kisegítettek, én a reál tagozatra jelentkeztem, erről kérdezték, hogy miért akartam a reál tagozatra jelentkezni, szerencsére nekem nem kellett felolvasnom a szöveget, (szerintem elfelejtették) az egyik tanár a füzeteimet nézte, és nagyjából a másikkal beszélgettem, de néha ő is belekérdezett.

Remélem segítettem :D

2015. febr. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!