Verekedés miatt volt fegyelmim és 16nap múlva 18 leszek kirakhatnak a suliból ahogy betöltöm a 18-at mert evel fenyegetnek?
Figyelt kérdés
Helló(kihagytam3évet mert dolgoztam,anyukámnak segítettem egyedűl nevel 3gyereket) jó tanuló vagyok és nem buktam semmiből, (9osztályos) de valaki leanyázott és ezért verekedés lett belőlle,ezért fegyelmit kaptam és azt mondták hogy kiraknak azon a napon amelyiken betöltöm a 18at,tudom hogy ha betöltöm akkor megszűnik "minden védettségem" de áprilisban töltöm és utánna még 2hónap a suli egy évet veszítenék az életemből,mit tegyek?2010. febr. 11. 22:19
11/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha az igazgató ki is akarna rakni nem teheti csak tanév végén és utánna más sulit kell keresnem?(azért pikkelnek ennyire rám mert bátyám is idejárt és minden tanárnak beszólt )
2010. febr. 11. 23:53
12/13 anonim válasza:
Kirúgni csak szabályosan megtartott fegyelmi tárgyaláson hozott írásbeli határozattal lehet. Volt ilyen? Úgy látom, nem, csak észrevetted volna. Az igazgatónak nincs joga kirúgni. Csak próbálkoznak.
2.
13/13 anonim válasza:
Mindenesetre jövőre menj másik iskolába, mert itt nagyon be fognak neked tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!