Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bejelöltem egy angol kéttannye...

Bejelöltem egy angol kéttannyelvű tagozatot de nem tudok olyan jól angolul?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek szóbelizni. Én azt hittem hogy kezdő csoportba megyek majd de ugye van a szóbeli is. Szerintetek képtelenség hogy felvesznek ha nem tudom csak az alapokat?
2015. febr. 13. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia:).Milyen sulikat jelöltél be?Van esélyed,ha a szóbelid jó lesz akkor szerintem felvesznek.Központid,átlagod?:)
2015. febr. 13. 23:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia. A központim összesen 63 pontos lett az átlagom pedig hármas körül mozog (attól függően hogy csak a főtantárgyakat nézik vagy az egészet). Egyébként szakközépiskolákat jelöltem meg. 😏
2015. febr. 13. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Szakközépbe jelentkeztél?
2015. febr. 14. 00:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Közgét jelölted?

Vagy műszakit?

2015. febr. 14. 00:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Úgy értem hogy a kéttannyelvű mellett jelöltem még be szakközépiskolákat. Amiről beszélek az egy sima gimi
2015. febr. 14. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még felvehetnek,csak a szóbeli legyen jó :) .Nekem is vannak ismerőseim,akik idén felvételiznek(amúgy én is) és ők sem tudnak nagyon jól angolul,mégis mindenhol az angol szakot jelölik.Amúgy milyen városból vagy?:)
2015. febr. 14. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy kicsit gyakorolni az angolt még a szóbeli előtt :) Vannak netes gyakorlók.
2015. febr. 14. 13:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok :) természeteaen gyakorlok, és tulajdonképpen igazából az a legnagyobb probléma hogy még válaszolni a kérdésekre nagyából tudok, de nehezen értem meg hogy mi a kérdés :/ egyébként én jövőhét kedden megyek
2015. febr. 14. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát,akkor sok sikert neked! :)
2015. febr. 14. 14:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is ;)
2015. febr. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!