Bejelöltem egy angol kéttannyelvű tagozatot de nem tudok olyan jól angolul?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek szóbelizni. Én azt hittem hogy kezdő csoportba megyek majd de ugye van a szóbeli is. Szerintetek képtelenség hogy felvesznek ha nem tudom csak az alapokat?2015. febr. 13. 22:36
1/10 anonim válasza:
Szia:).Milyen sulikat jelöltél be?Van esélyed,ha a szóbelid jó lesz akkor szerintem felvesznek.Központid,átlagod?:)
2/10 A kérdező kommentje:
Szia. A központim összesen 63 pontos lett az átlagom pedig hármas körül mozog (attól függően hogy csak a főtantárgyakat nézik vagy az egészet). Egyébként szakközépiskolákat jelöltem meg. 😏
2015. febr. 13. 23:55
4/10 anonim válasza:
Közgét jelölted?
Vagy műszakit?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Úgy értem hogy a kéttannyelvű mellett jelöltem még be szakközépiskolákat. Amiről beszélek az egy sima gimi
2015. febr. 14. 11:10
6/10 anonim válasza:
Szerintem még felvehetnek,csak a szóbeli legyen jó :) .Nekem is vannak ismerőseim,akik idén felvételiznek(amúgy én is) és ők sem tudnak nagyon jól angolul,mégis mindenhol az angol szakot jelölik.Amúgy milyen városból vagy?:)
7/10 anonim válasza:
Próbáld meg egy kicsit gyakorolni az angolt még a szóbeli előtt :) Vannak netes gyakorlók.
8/10 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok :) természeteaen gyakorlok, és tulajdonképpen igazából az a legnagyobb probléma hogy még válaszolni a kérdésekre nagyából tudok, de nehezen értem meg hogy mi a kérdés :/ egyébként én jövőhét kedden megyek
2015. febr. 14. 14:07
9/10 anonim válasza:
Hát,akkor sok sikert neked! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is ;)
2015. febr. 14. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!