Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig tartják még fenn a...

Meddig tartják még fenn a magyar felsőoktatási intézmények a nyelvvizsgával történő szivatást?

Figyelt kérdés

2015. febr. 13. 20:58
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Akkor dugják fel maguknak ahova gondolom.
2015. febr. 14. 12:42
 12/34 A kérdező kommentje:
Már sehova nem járok, mivel mindent megcsináltam ami a szakmai részhez tartozik.
2015. febr. 14. 12:44
 13/34 anonim ***** válasza:
71%
Ja bocs... Mi vagyunk a hibásak, hogy nem tudtál egyetem mellet megcsinálni egy nyelvvizsgát. Nekem sincs még nyelvvizsgám és lassan majd nemsokára végzek. Mit csinálok? Tanulok. Miért? Hogy kapjak diplomát. Egyébként aki megszerzi a diplomát attól azért elvárható lenne, hogy egy nyelvet tudjon már. A mai világban ez már nem valami plusz, hanem már alap. Sokkal nehezebb egy egyetemet elvégezni mint egy nyelvvizsgát megcsinálni. Jó kivéve a magyar szak, szociológia és társai. Akkor funnyk.
2015. febr. 14. 13:07
 14/34 A kérdező kommentje:
Lehet hogy neked könnyebb, másnak nem biztos. Már írtam hogy megváltozott az egészségi állapotom azóta.
2015. febr. 14. 13:35
 15/34 anonim ***** válasza:
36%
És miért nem egyetem alatt csináltad meg mint mások? Sose értem valaki miért hagyná egyetem utánra.
2015. febr. 14. 14:21
 16/34 A kérdező kommentje:
Mert munkaidőben a munkahelyemen kellett lennem,munka után pedig már az egyetemre tanultam.
2015. febr. 14. 14:29
 17/34 anonim ***** válasza:
36%
Tudtad mit vállalsz amikor elkezdted az egyetemet, hogy a diploma egyik követelménye a nyelvvizsga. Innentől fogva teljes komolytalan a siránkozásod.
2015. febr. 14. 15:27
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem komolytalan. Az egyetem elkezdése előtt még nem állt fenn az egészségi állapotomban egyetem elvégzése után 9 hónappal beállt változás amitől nem tudok tanulni. Ha ezt nem érted meg harmadjára sem akkor te vagy komolytalan.
2015. febr. 14. 15:54
 19/34 anonim ***** válasza:
75%

És mi az a változás, aminek következtében már nem tudsz tanulni? Ha nem tudsz szellemi tevékenységet végezni, akkor, hogy akarsz majd dolgozni a szakmádban, ha meg lenne a diplomád?

Volt rá legalább 3év + 9 hónapod, munka ide vagy oda, hogy megcsináld. Tudtad jól, hogy a nyelvvizsga a diploma része, ugyanolyan fontos mint a többi tárgyad amit megcsináltál. Még se csináltad meg, szóval a te hibád.

2015. febr. 14. 16:51
 20/34 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes, én dolgozom heti 20 órában, jogra járok egészen jó átlaggal és még két nyelvből járok külön tanárhoz, hogy mindkettőből legyen felsőfokúm. Nem panaszkodni kell, hanem csinálni.

Elárulom neked, hogy 2020-ra azt is bevezetik, hogy a felsőoktatásba való bekerüléshez egy nyelvvizsga kötelező legyen. A sok hülye intézkedés közül ennek legalább van értelme.

2015. febr. 14. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!