2015. szeptemberében fog indulni a BME-n először pénzügy-számvitel alapszak. Szerintetek érdemes ide jelentkezni?
énis BCE vagy BGF-re mennék ezzel a szakkal, semmiképpen nem a BME-re
az egyik hugom BME GTK-ra jár, gazdmenre, és elég sok töltelék anyagot tanulnak...sőt...kb csak azt tanulnak. Olyan projektfeladat c. tárgyuk van 3 féléven keresztül 3*10 (!!) kreditért, hogy az valami vicc... simán tud mellette minden nap dolgozni, de azt ő is érzi, hogy komoly szakmai tudásra nem tett szert, és megbánta, hogy ezt jelölte be (mellesleg ő is azért jelölte, mert mégiscsak "egyetem")
a másik hugom pedig a PSZF-en végez idén, pénzügy számvitelen, ahol egyébként az első évben rendesen megszórják a népet, utána pedig nagyon erős szakmai tudásúak kerülnek ki... tőle csak pozitív dolgot hallottam eddig, kivéve az ügyintézést.
úgyhogy én a PSZF-re szavazok!
Corvinusról annyit tudok, oda egy régi osztálytársam jár, hogy az is elég kemény, de ott a pénzügy a "jobb", BGF PSZK-n (PSZF) pedig a számvitel :)
Remélem tudtam segíteni
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!