Melyik egyetemet válasszam? SOS!
Figyelt kérdés
Gazdálkodás és menedzsmentre vagy kereskedelem és marketingre, szeretnék menni. De nem tudom melyik egyetem lenne a legjobb.
SZTE, PTE vagy BGF? Gondolom sokak szerint a BGF, de én sokkal jobban szeretnék vidékre járni. A másik két egyetem gazdasági karáról, valakinek van tapasztalata?
Jobb a bgf? Ha igen mennyivel? Megéri inkább Pesten maradnom?
Előre is köszönök minden segítséget!
#egyetem #továbbtanulás #iskola #főiskola #diploma #SZTE #BGF #PTE #kereskedelem és marketing #gazdálkodás és menedzsment
2015. febr. 12. 23:03
1/5 anonim válasza:
Kereskedelem és marketing szak BGF Külkeren az egyik legjobb szerintem az országban.
2/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem válaszolóval. Válaszd a Külkert! Jó a képzés, jók tanárok és többet ér, mint a másik két egyetem diplomája!! Egyébként is a Külker nem a belvárosban van, hanem Mátyásföldön, zöldövezetben, nyugodt környéken!!
3/5 anonim válasza:
Ha vidékre szeretnél jönni, akkor SZTE. Színvonalas képzés, jó környezet, jó tanárok (bár van kivétel). :)
5/5 anonim válasza:
Mi lett a végső választás? Tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!