BME-t vagy a Pannon Egyetemet válasszam, ha a vegyészmérnöki szak érdekel?
A Pannon Egyetem kifejezetten kémiás, főleg vegyészmérnökös egyetem. Ismerek ott tanuló embereket és a hallottak alapján semmivel sem mondanám gyengébbnek a képzést, mint a BME szintje. Persze a BME nevesebb meg minden, viszont a nagyvárosi egyetemek szinte minden kuruzusán (tisztelet a kivételnek) te csak egy neptun kód vagy, míg a vidéki egyetemek előnye, hogy sokkal szorosabb az oktatókkal a kapcsolat.
Ráadásul a Pannonon mostanában rengeteg pénz van és nagyon széles az együttműködésük mindenféle cégekkel, ahol a gyakorlatot végezheted, vagy később munkát is ajánlhatnak.
Én is gondolkodtam, hogy ide jelentkezzek kémiára de végül az ELTE kémia szak nyert. Viszont, ha vegyészmérnök akartam volna lenni biztos hogy Veszprémbe megyek.
De ez csak egy vélemény, hallgass meg másokat is és mindenképpen nézz utána a szaknak és a munkának alaposan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!