Felvin megadtam a középiskolai, és az érettségi eredményeimet is, bár a középiskolai nem a legfényesebb. Ennek fejében is a számomra legkedvezőbben számolják ki?
Azaz ha a középiskolaival (ugye azzal 2 fajta számítás van) nem érem el a minimumot/nem túl jó, akkor a gép nekem a 3. opciót, azaz csak az érettségi eredményeimet fogja kiszámolni és "véglegesíteni"?
Ezen a mondaton kicsit kiakadtam. Nem mellesleg nekem MINDENHOL (nyílt napok) azt mondták, hogy a felvin meg kell adnom a középiskolai eredményeimet is MINDENKÉPPEN.
Így szól a mondat: "Figyelem! Tanulmányi pontok számítása nem kötelező, amennyiben biztos benne, hogy az érettségi pont kétszerese kedvezőbb az Ön számára, akkor ezt a táblázatot üresen hagyhatja! Amennyiben a táblázatot kitölti, tanulmányi pont akkor is csak abban az esetben lesz számítható, ha a tanulmányi eredményeit a megfelelő középiskolai bizonyítványok oldalainak beküldésével igazolja!"
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!