A BKF-re tényleg a gazdag és buta fiatalok járnak? Van ennek valami valóságalapja? Egyre több helyről hallom vissza. :/ Vélemények?
Az viszont igaz, hogy gazdagokkal tele van. Egyre többen mennek oda a Diákhitel miatt, viszont én már meg sem lepődtem sokszor milyen elköltött összegekről beszéltek csak pl egy heti bulizás után, és én sem tartozom a szegény kategóriába.
Hogy buták e? Nem feltéltlenül. Két kategória van, a bulizós (akik nem igazán a tanulásra öszpontosítanak), és ennek az ellentéte, akik ugyanugy eljárnak szórakozni, viszont inkább a romkocsmákat szeretik, és legtöbbször kocsmázni egy átdolgozott/tanult délután mennek. Ebben a kategüriában is voltam piszkosul gazdagok, és olyanok is, akik hát, gondban voltak anyagilag.
Szóval nincs valóságalapja. Többségben vannak a gazdagok, de ez nem jár össze azzal hogy sok a buta. Inkább sok az olyan akinek a suli, a buli után jön, és ezért nem kiemelkedő a teljesítményük.
Koszonom. En is oda szeretnek menni, iden erettsegizem. Nem mondanam szegenynek a csaladom, nincsenek napi gondjaink, de nem vagyunk milliardosok sem. Felek, hogy kineznek, ha atlagos penztarcaval es designer ruhak nelkul allitok oda.
Koszomom a valaszokat, pontoztam.
A bkf is epp olyan jo egyetem mint a többi, annak ellenére hogy fizetős, nem csak azok jarnak oda akik nem tudtak mashova menni.
En a muveszetire jarok, es kiemelkedoen jónak mondom (ismerem mas egyetemek kepzeseit is, sok ismerosom van masik egyeremen), a kommunikacion vannak inkabb a gazdag/ostoba diákok, de hát amerikában sem mindenki kövér, mégis ezzel piszkálják őket. Itt is ugyan ez a helyzet.
Kerdezo, ez miatt ne aggodj, nem fognak kinezni. Valojaban le sem szarnak, vagy haverok lesztek, ez a kettő lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!