TamásTóth kérdése:
Kérdésem OKJ-s képzéssel kapcsolatos? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval tudtommal esti okj képzés mindaddig ingyenesen elvégezhető ameddig nicnsen okj-s bizonyítványa az embernek. Szeretnék jelentkezni egy képzésre, hogy kapjak diákigazolványt és igy a kedvezményeket igénybe vehessem, de itt jön képbe az, hogy dolgozok és nem járnék be, maximum a számonkérésekre. Ez megoldható valahogy? Vagy tudtok olyan OKJ-s iskolát, ahol nem nézik a hiányzásokat? (Föleg gazdasági okj-k érdekelnének Budapesten)2015. febr. 12. 15:40
1/3 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy te fizetsz magad után kb havi 3-5 ezer ft-t, ezért kapsz diákot is.
Hogy bejársz-e vagy sem az órákra, a kutyát nem érdekli, legyél ott számonkérérsen, viszont így vizsgánál nem lesznek túl segítőkészek a tanárok sem, ha sosem láttak ott egyetlen órán sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Hova jársz, melyik iskolába?
2015. márc. 2. 15:19
3/3 anonim válasza:
Decemberben fejeztem be, Dunaújvárosban. Amúgy úgy tudom, hogy 21 évesig nappalin, 23 évesig estin 1 képzést fizet az állam (legalábbis régen így volt, ma már nem tudom)
Azért ha nem is vagy ott minden órán, próbálj néha bejárni! A tanárok tudják, hogy dolgozó emberek nem lesznek ott mindig, de ha látják, hogy néha beesel, akkor pl. egy.egy vizsgán kimondottan segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!