Hogyan szerezhetnék pluszpontokat?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem, sajnos nem elég a pontszámom.
Nem vagyok szociálisan rászorult, fogyatékosságom sincsen.
Gondoltam két tantárgyból újra érettségizem, leteszek egy középfokú nyelvvizsgát, esetleg elvégzek egy két éves OKJ-s szakirányú sulit.
Mit tanácsoltak?
2010. febr. 11. 12:45
1/5 anonim válasza:
Leírtad a megoldásokat, ha ezeket meg tudod valósítani, akkor nyert ügyed van! Ezek együtt akár 100 plusz pontot is jelenthetnek!!! Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
100 plusz pontot semmiképpen nme jelenthetnek, mivel a max adható pluszpontszám 80. Egy nyelvvizsga és egy emelt érettségi pl már 75 pont, az egész jó kihasználtság a 80ból.
3/5 anonim válasza:
Nem úgy értettem. Ha jobbak az érettségi eredményei (simán csak újra érettségizik, mert a korábbi jegyei nem jók), az nem plusz pont, hanem simán magasabbak az alap pontjai. Erre jön rá a nyelvvizsga illetve az FSZ képzés plusz pontja. Így összesen az eredetihez képest lehet akár 100-zal is magasabb a pontja.
4/5 anonim válasza:
lehet többet is szerezni nyolcvannál, ha jobb lesz az erettsegi eredményed. de nagyon nehéz újraérettségizni, én is próbáltam 2 év után, de nekem ugyanolyan lett. mondjuk nem tanultam eleget, most mar nagyon banom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Saja a gimiben még nem voltam elég érett, de most mindent elkövetek, hogy sikerüljön az álmom.
2010. febr. 11. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!