RTF - ÁTKÉPZÉS? Mennyi ideig tart, milyen diplomával lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha valaki szerez egy diplomát,aminek nem sok köze van az RTF-hez(orvosi),akkor mehet az illető az RTF-re átképzőre?És mennyi ideig tart az átképző?A bűnügyi szak érdekelne.
És az tudja valaki,hogy az igazságügyi orvosszakértő a hivatásos állományhoz tartozik-e?
Segítsetek légyszi!Köszönöm
2010. febr. 11. 12:21
1/2 anonim válasza:
9 hónapig, és mehetsz, csak kell egy komoly csók és akkor akár még kapitány is lehetsz!
Nekem egy ismerősöm tanári diplomával+ átképzővel ma már százados:P azt h milyen beosztásban inkább nem árulnám el:)
az igazságügyi orvosszakértő pedig nem tartozik a hiv. állományhoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Akkor remélem nekem is összejön.Azt még megkérdezhetem,hogy mikor csinálta az ismerősöd az átképzőt?Állítólag mostanában nem szívesen fogadnak egy "jöttment" diplomást,és többnyire csak hivatásosok mehetnek átképzőre,én most ezt hallottam.De lehet hogy én vagyok félretájékoztatva,az lenne a legjobb:)
2010. febr. 14. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!