A Berzsenyi Dániel Gimnáziumba szeretnék menni és a vitt pontszámom a jegyekből 50/48 az írásbelin pedig 100/61. Mik az esélyeim így ha humán tagozatra szeretnék menni?
Van esetleg még valaki aki humánra szeretne menni ?? Nekik mennyi pontjuk van ??
Előre is köszönöm a válaszokat !! :)
Én humánra szeretnék menni, 77 pontom van, és a vitt pontszámom maximális.
Tavaly az egyik barátnőm 67-et írt 47/50 volt a hozott pontja, 48-at szóbelizett, és 40. helyről be is került. Az idei központi sokak szerint jóval nehezebb volt, szóval szerintem bejutsz.
Szóbelire biztosan mehetsz majd, csak ne rontsd el :) Ha max. lesz, vagy olyan, mint a barátnőmé, akkor még bejuthatsz :) Készülj.
Behívtak !!!! :D
Csak nagyon félek, mert nem tudom, hogy most egy max pontos szóbelivel bennt lennék e egyálltalán, mert néztem, hogy eddig a többieknek hány pontja lett, és hát bizony voltak olyanok, akiknek eddig 130 pontja van, ezért, most nagyon pánikba vagyok.... Szerintetek mennyi még az esélyem ?? :)
Előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!