Ki szeretne a Xantus János gimibe vagy szakkozepbe menni? Melyik tagozatra? Hogy sikerult a felvelitek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 21:48
11/28 anonim válasza:
Szerdan :D reggel nyolckor angol :@ utana meg fel haromkor elbeszelgetes :c ahj ,ugy voltam vele h majd addig vaci utca vagy west de anyam szerint programok lesznek :( bar szerintem kiirtak volna akkor vagy valami :s te tudsz errol valamit? Neked mondjuk mindegy mert nem akkor mesz de hatha :o
12/28 A kérdező kommentje:
Sztem nem lesz semmi program:O legalábbis en nem tudok rola h lenn:o en is majd reggel 8ra megyek angolra, utána meg fel 1re szobelizni
2015. febr. 23. 16:55
13/28 anonim válasza:
na megvolt a szobeli is :D az angol az nehez volt fogalmazast meg levelet is kellet irni meg forditani stb ... :D az elbeszelgetesen meg elkellet olvasni egy szöveget es három kerdesre valaszolni a szöveggel kapcsolatosan :D utana meg kerdezgettek :D mindenfelet :DDDDDD de szerintem mindenkitol mast :$ gondoltam leirom :)) hatha valamit segitettem, na hajra :P
14/28 A kérdező kommentje:
Nagyon jo fej vagy h leírtad koszonom<33 szval akk jol sikerult a felvetelid?:D koszi, remelem sikerül bejutnom mert 3szoros a túljelentkezés, ezert sincs angolból szóbeli :ss
2015. febr. 26. 19:38
15/28 anonim válasza:
hat tok kedvesek voltak :D haromszoros tuljelentkezes ?? :OO ezt hoonan tudod ? en ilyenrol nem hallottam :o az angolba ket szot ha irtam azt is rosszul xd de volt olyan is aki nem tanult agnolt :) ugy tudom az angol nem szamit bele csak az, hogy melyik csoportba fognak tenni :) engem tuti ,hogy a kezdobe xdddddd vagy felsem vesznek :"D de jobb is legalabb atismetlem az egeszet :DDDD itt joforam csak szavakat tanulunk :/
16/28 A kérdező kommentje:
Hat onnan tudom, h oda járok külön angolra es ott mondta a tanárom, hogy 180 embert vesznek fel kb es majdnem 500-t hívtak be szval eleg durva:/ de amugy igen az angol csak arra van:)
2015. febr. 28. 19:37
17/28 anonim válasza:
jaa :D akkor felejtos ,hogy oda fogok jarni xdddddd de akkor minek hivtak volna anyat ? :o tuti csak azert mert csak szakkozepre jelentkeztem xd namindegy :(en alapbol hatranyban vagyok ,mert szerintem azt veszik fel elobb aki pesten vagy a környeken lakik :"DD neked meg nagy jooo :DDD te gondolom ott laksz es tok jo az atlagod, meg a felvetelid is jol sikerult, es jarsz angolra, szoval ismer a tanar,es meg az is plusz pont :DDD te mar fel vagy veve :DDD bar anyam szerint felfognak venni :oo elbeszelgetesen mondta az igazgatono ,hogy o is kisfalubol koltozott fel pestre 14 evesen es ,hogy tudja milyen.... meg kollegiumban nem lesz reggel agyba kakao meg vasakt bluz :DDD de tok aranyosak voltak amugy :DDD anya mondta hogy megfogja adni a lehetoseget mert o is igy kezdte :DDDDDDD marmint az igazgato :DDDDD lehet van benne valami de szerintem ha felvesznek nem azert fognak felvenni mert az igazgato is atelte ezt :DDDDDDDDDD
18/28 A kérdező kommentje:
Hat de azert erted 58 ponttól hívtak be az embereket es azert megis jobb lett annál a felvetelid es ez egy eleg alacsony ponthatár sooo olyanokat is behívtak akiknek igy sikerult.:DD szóval nyugi felvesznek:DD egyébként en ma voltam es tenyleg tok jofejek vtak mondjuk nekem sikerult olyan kérdéseket feltenniuk...:""DD azokra alig tudtam válaszolni, de oke túl vagyok rajta..:DD es amugy nem hiszem, hogy akik Pesten laknak azok előnyben vannak:))am tudtad hogy március 10en szval egy hét mulva kiderül az ideiglenes felvételi jegyzék?:ooo Uuu en mar nagyon izgulok...
2015. márc. 3. 18:59
19/28 anonim válasza:
en ugy tudom 50 pontol hivtak be :DD min. meg kellet lenni 20 matekbol es 30 magyarbol :DDDDD vagy nemtudommar :DDD en is izgulok :D majd jovoheten c: ird majd meg h mivan :oo bar teged ugy is felvesznek ne izguljal :D amugy hogyha te mar igy jarsz angolra akkor te a 4 evfolyamosra akarsz menni ? :o vagy mit gondolsz teged melyik csopibaa fognak betenni ? :DDDDDDD
20/28 A kérdező kommentje:
Aaa semmiképpen nem 4 évfolyamos sztem annyira nem hiszem h jol sikerult meg nincs is meg a B2es nyelvvizsgám mer azt hiszem az kell hozza..szval en abba szeretnek menni amiből 3 osztályt indítanak :DD meg azt is irtam be 2.nak az idegenforgalmi után :D es te akkor most a Xantusba szeretnél menni? Mert en nagyon nagyon:ss majd te is írd meg h h sikerult majd jovoheten:)) hajraa
2015. márc. 5. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!