Szerintetek 79 pont milyennek szamit? (2015 kozponti irasbeli)
Matek:36 magyar:43
Nagyon elrontottam,nem tudom,hogy ez mire lesz eleg,szerintetek milyennek szamit iden?
Szerintem annyira nem is rontottad el :)
Tudtommal az idei nehezebb volt, szoval sok helyen le fogjak vinni a ponthatart. Meg esetleg a legerosebbeknel is probalkozhatsz ezzel a ponttal. En 77-et irtam (45 magyar, 32 matek), es meg igy is remenykedem. Pedig a matekot totalisan a figyelmetlensegem tette tonkre.
Dehogyis, nem rossz az. Azt meg ne feledd, hogy aki előtted lesz a rangsorokban, más iskolákat is bejelöl, sokan kiesnek előled. Persze a hozott pontjaid is sokat nyomnak.
Írj be sok iskolát, legyen esélyed válogatni. Van, ahova talán nem hívnak be szóbelizni, de ha meg igen, annál jobb.
Érdekes, hogy úgy írod azt, hogy átlagos, hogy sosem volt még az országos átlag 60 felett :D
Ezzel azt akarom mondani, hogy a központid azért az átlagnál jobb :D Sokkal.
Mely sulikba jelentkezel?
Ha az átlagod is jó, simán még az Apáczaiba is van esélyed vagy a Kölcseybe
Leirom a sorrendemet:) 1. Szent Istvan Gimn. (Szia Eotvosos,akivel mindig talizom xd)
2. Madach Imra Gimn. 3. Berzsenyi Daniel Gimnazium 4. Kolcsey 5. Babits Mihaly Gimnazium
Ez lenne a sorrendem :)
Jajj, ne már megint??? XDDD Ez olyan ciki... Na jó, írj privátot XD
Amúgy szerintem behívnak az Istvánba szóbelire csak ne rontsd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!