Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetemet válasszam?...

Anakreon kérdése:

Melyik egyetemet válasszam? OE vagy SZIE

Figyelt kérdés
Gépész, vagy Mechatronikai mérnökire mennék, és az Óbudai Egyetemet vagy a Szent István Egyetemet ajánlanátok ezen szakterületen? A képzés minősége elsődleges de minden szempont számít :) Na meg nem tudom melyik a "nevesebb" egyetem.

2015. febr. 5. 20:46
1 2
 11/11 booster00 válasza:
100%
Szia! Emberrel nem találkoztam még aki a SZIE-ről egy rossz szót szólt volna. Teljesen rendben van, nagyon színvonalas az oktatás. Rengetegen áttanítanak a BME-re és fordítva. A szie-s mechanika könyvből tanulnak az ország legtöbb egyetemén, még a BME-n is. (Csizmadia féle) Egyértelműen a BME után a szie a legjobb választás. Azért azt őszintén tegyük hozzá, hogy a BME és a SZIE után, elég nagy a szakadék minden tekintetben a többi. Az első válaszolót meg nem értem, az ország egyik legrégebbi műszaki karáról ilyet írt. Mellesleg az , h saját doktori isklája van, nagyon nem mindegy ám! Annyit még, h tapasztalatom szerint a BME-SZIE eléggé összetart, főleg kollegák szintjén, ami hosszú távon jó lehet ha tudod...
2015. szept. 1. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!