Idén központi felvételit írók! Milyen pontokat értetek el /tantárgyra bontva/, és milyen tanulók vagytok?
Figyelt kérdés
Szerintetek is nehéz volt az elmúlt évek nehézségi átlagához képest?2015. febr. 1. 17:20
1/10 anonim válasza:
nekem 40 pontos lett a magyar, 29 a matek és kitűnő vagyok mindenből, habár 7. év végén lett egy négyesem
neked milyen lett a felvételid? :)
2/10 anonim válasza:
Matek:35, magyar:36, tehát összesen 71 pontos lett. Most félévkor kitünő lettem, egyébként olyan 4,7-4,9-es tanuló vagyok.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Én most félévkor kitűnő lettem, tavaly év végén csak matekból volt négyesem.
A felvételim: magyar: 40, matek: 30.
2015. febr. 1. 19:09
4/10 anonim válasza:
Sziasztok nekem matek:44 magyar:36 és 4,8-as tanuló vagyok
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. febr. 2. 16:56
6/10 anonim válasza:
77 pontot írtam, 45 magyar, 32 matek. Tavaly 4,8 (két négyes) volt az átlagom, idén 4,95 (egy négyes). Szerintem azonos nehézségű volt a tavalyival, bár sokak szerint nehezebb volt.
Hova jelentkeztek?
7/10 anonim válasza:
Nekem matek:28 magyar:38
Az átlagom meg olyan 4,5 körüli
9/10 anonim válasza:
Eötvösbe, Madáchba, Berzsenyibe, Veres Pálnéba. A 77 pontos vagyok.
10/10 anonim válasza:
87 pontosat írtam. Matek:44,magyar:43 pont. A magyar lehetett volna jobb is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!