Ha nem jön be a BME jó lesz a Corvinus is?
Debrecenben, Szegeden és a Pannon Egyetem Mérnöki Karán (Veszprém) is van biomérnök képzés és ezek azért sokkal jobbak mint a Corvinus, és talán a pontszám sem olyan magas.
Ezek közül Szeged a legjobb, de a másik kettő is tisztességes képzést ad.
OK, akkor megadom magam. Nincs több mentőötletem.
Végülis még a Corvinus biomérnöki is jobb mintha okj-s tanfolyamra mennél, vagy ha nem tanulnál sehol. :-)
Köszönöm, erre voltam kíváncsi! :D
Nyilván az a cél, hogy minél több pontom legyen és felvegyenek az első vagy második helyre (2 pont volt tavaly a kettő között a különbség) - de mint írtam, beüthet a ménkű és nem szeretnék olyat tanulni, ami nem érdekel, de nem akarom elpazarolni se az időmet. Utolsó mentsvárnak akkor jó lesz a Corvinus.
"A biológia és a biomérnök között csak annyi a különbség, hogy utóbbin kicsit több a kémia. Ezeken a szakterületeken úgyis MSc-re, sőt PhD-re lesz szükséged, ha a szakmában szeretnél maradni."
A biológia képzés az csak biosz, és magolásból áll az egész. Tanárként lehet esélyed, phd-zva, vagy bolti eladóként.
Biomérnökkel sokkal széleskörűbben elhelyezkedhetsz. A fenti kijelentés elég meggondolatlan, az első évben összesen 2 biológiás tárgy van, tömény mérnöki alapozás (matek, géptan, fizika, kémia, laborok) mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!