BCE-ÉTK biomérnöki szak, vélemények/tapasztalatok?
Mennyire nehéz elvégezni a szakot?Mennyi tanulással?Milyen a tanárok?Mennyire érdekesek az órák?Milyen a közösség?
Melyik kolit ajánlanátok?
És jó lenne,ha olyan írna,aki ezen a szakon tanul,vagy tanult...
Egyébként én Debrecenen is gondolkozok,ott tudom hogy van mesterképzés is a Corvinussal szemben,viszont egyik ismerősöm mondta,hogy a Corvinus nagyon sok céggel van kapcsolatban,tehát lehet hogy munkát könnyebben találnék.
Sajnos ez a szak ezen az egyetemen egyáltalán nem ajánlható. Ha biomérnök szeretnél lenni, akkor a BME biomérnök szakja jelenleg a legjobb, de biológia BSc után is lehet biotechnológiai MSc-ket választani jó egyetemeken (ELTE, SZIE, BME).
A Corvinus budai campusza egyébként is egy vicc, de ezen a szakterületen semmilyen múltjuk nincs, nincsenek megfelelő oktatók, nem folytatnak ilyen irányú érdemi nemzetközi színvonalú kutatásokat, nincsenek szakmai kapcsolataik.
A BCE-ÉTK-n élelmiszeripari technológiai tanszékek (söripar, szeszipar, hűtőipar...) vannak, a biomérnök képzést azért találták ki, mert az eredeti alapszakjaikra sem találnak már elég hallgatót.
Köszi a választ!
A biológia alapszakkal az a bajom,hogy egy csomó olyan tárgyam lenne,ami egyáltalán nem érdekelne.
A Corvinust hagyom szerintem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!