Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezek közül melyik gimnáziumba...

Ezek közül melyik gimnáziumba kérnek tehetséggondozó felvételit?

Figyelt kérdés

Fazekas Mihály Gimnázium

Apáczai Csere János Gimnázium

Szent István Gimnázium

Veres Pálné Gimnázium

Eötvös József Gimnázium

Mind Budapesti intézmény!

A kérdés elolvasására, a válasz megírására szánt időt és energiát nagyra értékelem, előre köszönöm:)

2015. jan. 31. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tavaly egyik ismerősöm 89 pontot írt és maximális volt a hozott pontszáma.Ő a Veres Pálnéba is jelentkezett és felhívták telefonon hogy nem kell szóbeliznie mert felvették,olyan magasak a pontjai.
2015. febr. 1. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, az en sulimba is ugy volt h mivel magas pontszamot ertem el es kituno voltam altalanosban ezert nem kellett bemennem szobelizni, de a baratnom aki egy ponttal kevesebbet irt es nem volt teljesen kituno ot behivtak.

Szerintem teged barhova felvesznek, akar szobeli nelkul is ne aggodj! :))

2015. febr. 2. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:

A Veres Pálnén kívül mindenhova be kell majd menned szóbelizni, akrmilyen magasak a pontjaid. De szerintem ez nem is baj, a szóbelin közelebbről megismerheted a tanárokat, és az iskolát.

Amúgy ilyen pontokkal a legtöbb helyre fel fognak venni, kivéve ha valami nagyon irritáló, idegesítő, rossz személyiséged van, ami miatt minden tanár úgy fogja érezni, hogy nem vagy oda való, és ezért nagyon lehúzzák a pontjaidat. Mert bizony a szóbelin nem a tantárgyi tudás az elsődleges. (de azért ennek kicsi az esélye :D )

2015. febr. 12. 20:38
 14/14 anonim válasza:
Ennyi ponttal és egy jó szóbelivel tényleg bárhova bejutsz. Én idén felvételiztem, és a pontjaim:41 matek, 49 magyar. ( a matekon már 39 fokos lázam volt, úgyhogy kicsit elrontottam) és 9. vagyok a Fazekas társadalomtudományi tagozatán:))
2015. márc. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!