Ezek közül melyik gimnáziumba kérnek tehetséggondozó felvételit?
Fazekas Mihály Gimnázium
Apáczai Csere János Gimnázium
Szent István Gimnázium
Veres Pálné Gimnázium
Eötvös József Gimnázium
Mind Budapesti intézmény!
A kérdés elolvasására, a válasz megírására szánt időt és energiát nagyra értékelem, előre köszönöm:)
Igen, az en sulimba is ugy volt h mivel magas pontszamot ertem el es kituno voltam altalanosban ezert nem kellett bemennem szobelizni, de a baratnom aki egy ponttal kevesebbet irt es nem volt teljesen kituno ot behivtak.
Szerintem teged barhova felvesznek, akar szobeli nelkul is ne aggodj! :))
A Veres Pálnén kívül mindenhova be kell majd menned szóbelizni, akrmilyen magasak a pontjaid. De szerintem ez nem is baj, a szóbelin közelebbről megismerheted a tanárokat, és az iskolát.
Amúgy ilyen pontokkal a legtöbb helyre fel fognak venni, kivéve ha valami nagyon irritáló, idegesítő, rossz személyiséged van, ami miatt minden tanár úgy fogja érezni, hogy nem vagy oda való, és ezért nagyon lehúzzák a pontjaidat. Mert bizony a szóbelin nem a tantárgyi tudás az elsődleges. (de azért ennek kicsi az esélye :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!