Szerintetek magántanár segítségével lehet 96%-os töri emeltet csinálni?
Mindenképpen a magyar és a töri az opciók? Ha hajlandó vagy ennyi pénzt beleölni, én a helyedben inkább külön angolórákra, vagy nyelvkurzusra költeném és angol emeltet tennék magyar helyett. Az eszperantó, mint olyan csak egy alibi nyelv, inkább told csak az angol, joghallgatóként mondom, csak szép ábránd hogy erre is jut majd időd.
Törihez viszont teljesen felesleges magántanárt keresned, ha van ilyen beállítottságú ismerősöd ő valóban segíthet.
Ezenkívül: ülj le, fogd a 4 év középiskolás könyveit, töltsd le az érettségi követelményeket és az előző évek feladatsorait és ez alapján szisztematikusan tanulj minden nap 1-2 órát. Ha más segédanyag után néznél, én a Feladatgyűjtemény az új történelem érettségihez c. könyvet mondanám, mire végigcsinálod teljesen rááll az agyad az ilyen jellegű feladatokra.
Két évig jártam törifaktra, ahol mást nem is csináltunk csak a feladatgyűjtemény feladott részét ellenőriztük. Ezen kívül nem készültem külön az érettségire, így lett végül pont 96%. (Csak hogy lásd, magántanár és idegösszeroppanás nélkül teljesíthető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!