Mi legyen az 5. tantárgyam?
Idén fogok érettségizni. Corvinus pénzügy-számvitelre szeretnék felvételizni. Ugye 5 tantárgy kéne, a matek (emelt), töri, angol, magyar (ezek közepek) mellé kéne egy 5. tantárgy.
Fizika faktos voltam, de nagyon nem megy és nem is szeretem, meg ugye nem is kell gazdasági vonalon. A társadalomismeretre gondoltam, viszonylag érdekel is. Úgy gondoltam, hogy megcsinálom a projekt munkát tisztességesen és akkor jobb lenne százalékban mint a fizika. Szerintetek?
Vagy érdemesebb lenne megpróbálni a fizikát,mert gondolom a projekt munka se könnyű?
Az életben a legjobb dolgokért mindig meg kell dolgozni. :) Hajtson a tudat, hogy azért vállalod be a nehéz munkát, mert van egy célod, amit el akarsz érni.
Ha a társadalomismeret jobban megy és szereted is, akkor azzal szerintem hamarabb elérsz majd sikereket, mintha arra pazarolnád az időd, ami nem érdekel (fizika). Szóval szerintem vállald be a társ. ismeretet, ha nehéz is a projekt munka, de végig tudod csinálni, úgy, hogy jó eredményed legyen belőle.
Szerintem olyat válassz, amiben biztos vagy.Mehet a fizika is ha elég a kettes :)
Hajrá!! :D
A vitt jegyeimből 200ből 198 pontom lesz rosszabb esetben.
Szóval számítana a az érettségi átlag szerintem.
Csak az a gáz, hogy ugye 11.ben volt társadalom, akkor se volt olyan hangsúlyos, de végül is szerettem, meg ugye ennek talán több köze is van a gazdasági vonalhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!