A Kisképzővel kapcsolatban pár kérdés, kisképzősök tudnátok válaszolni?
1.Ha jobb az átlagom kevésbé számít a rajz tudás?
2.Milyen ez a "kreatív feladat" a felvételin?Eléd dobnak egy csomó tárgyat és csinálj valamit vagy egész más? :)
3.Tudnátok linkelni egy olyan rajzot amilyennel már felvennének? (Viszonyítás képpen!)
Köszi előre is :3
Igen, kell vinni eszközöket a felvételire.
Pontos infók és rajzok itt: [link]
Szia, én most felvételiztem a Kisképzőbe, pénteken lesz a szóbelim. Még ugyan nem vagyok Kisképzős, de tudok válaszolni a kérdéseidre...:D
1,Nyilván a rajztudást nézik itt elsősorban, de nyilván el kell érni a tanulásban is egy bizonyos szintet (Ne feledd, a Kisképzőben tanulni nehezebb lesz a sok szakmai órák miatt, később érsz haza, ráadásul szintén e miatt háttérbe szorúl a többi tantárgy, de mivel éretségizni kell majd, azért az anyagban nagyobb léptekben fogtok haladni). Szóval ezért valamennyire számítanak a vitt jegyek is.
2,A kreatív... Nekünk olyan volt, hogy a teremközepén volt egy "makett" konkrétan olyasmi mint egy 3ds képeslap. Azt kellett megcsinálnunk egy lapból és rajzolni bármit rá.
3,Linket sajnos nem tudok küldeni... remélem azért így is sokat tudtam segíteni:) De a Kisképző holnapján van minta, gondolom már megtaláltad;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!