Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Leövey Klára gimnázium milyen...

Leövey Klára gimnázium milyen iskola?

Figyelt kérdés
Milyenek a tanárok, közösség, jó-e az oktatás stb. Pár mondtatban
2015. jan. 22. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:

A tanarok kicsit furcsak, de mindegyik jol tanit :)

A kozosseg kicsit klikkes, de hol nem? Viszonylag jo kozosseg.

Az oktatas jo. Amilyen a tanarok olyan az oktatas, arra meg mar fentebb kitertem. :) nem a Leoveybe jarok de sokat tudok rola meselni, mert sok ismerosom jar oda.

2015. jan. 22. 21:08
 2/8 anonim válasza:
A közösség nagyon nem jó én leöveys voltam most mentem át másik iskolába.A tanárok némelyike értelmetlenül magyarázz némelyik pedig nagyon sokat hiányzik van aki nem tud fegyelmezni. Szerintem nagyon nem jó iskola
2015. jan. 23. 12:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából ezzel vagyok bajban... valaki azt mondja hogy rossz vki azt hogy jó...
2015. jan. 23. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert a sulinak vannak előnyei és hátrányai. De hát, ha valaki nagyon Leöveys akar lenni, az együttél a hátrányaival, és az előnyökre koncentrál, és nem hátrál meg :) Én láttam, mind az előnyeit, mind a hátrányait, csak nem akartam rosszakat írni (első voltam)
2015. jan. 23. 20:10
 5/8 anonim válasza:
A tanárokkal nincs különösebb gond, a közösség lehetne jobb és az oktatás is rendben van.
2015. jan. 23. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
a tanárok nagy része nem tud tanítani,persze van kivétel.az iskola közösség pedig nagyon nem jó,én tavaly jöttem el onnan egy másik iskolába és hát az volt életem legjobb döntése.
2015. jan. 24. 15:00
 7/8 Noniii:* válasza:
Én oda szeretnék menni első helyen van számomra. Sok ismerősöm jár oda mind nagyon szeretik. Én jókat hallottam róla beszéltem tanárokkal jártam előkészítőre és az a két tanárnő nagyon kedves volt velem, de ez is attól függ h ki h érzi ott magát. Nekem azt mondták h jó suli megy az élet, vannak fura fazonok de hol nincsenek. Ez ember függő is mert ha neked tetszik ne hallgass másra mert csak elmegy tőle a kedved. Én ajánlom ( úgy h még oda se járok de azért ajánlom :D )
2015. jan. 24. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, azt hiszem, ismerlek :D amúgy igazad van, én Leövey-s vagyok és nagyon szeretem. A tanárok többégében jófejek, habár vannak, akik nem, de hol nincsenek? A Közösség jó, olyan mint minden hasonló suliban, de nem a felső 10000et képzeld el, átlagos gyerekek járnak ide. A közösségi élet nagyon jó, ki se látszunk a proramokból...

Én összességében nagyon szeretem, soha nem mennék át másik suliba:)

Amúgy meg az, hogy van, aki jót mond, meg van, aki rosszat az annak kösznhető, hogy mindenki mást vár, mindenkinek más tetszik.

Üdv. Egy 10-es a Leöveyben ;)

Ui: Ha valami kérdésed van, nyugodtan írj:)

2015. jan. 31. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!