Milyen osztályokat indít idén (2015.16) az Kispesti Károlyi Mihály Két tannyelvű Gimnázium?
[link] itt van a honlapja de egyszerűen nem találom sehol sem az osztályokat.
Egyébként milyen suli?könnyű bejutni oda?milyen az angol nyelv oktatása?van esélye hogy a spanyol mellet még az angolból is felsőfokút tudok tenni érettségiig?
Vannak akik idén beírják?nektek milyen lett a felvételi ? és még miket írtok be?
én is azt írom be, sajnos nagyon elrontottam a felvételit, de azért még reménykedem
indít angol tagozatot, németet és oroszt
igen azt én is megtaláltam de az angol tagozaton belül még mi van?mert azt írja hogy azon belül 4 osztály és az lenne a kérdésem hogy mégis mi a különbség köztük??
és a szóbeliről találtál valamit a honlapon hogy esetleg milyen témakörök vagy vmi?
egyébként neked milyen lett a felvételi?hány pont?annyira nem lehet rosz
azért négy osztály, mert az angolosok írnak egy szintfelmérőt és azok alapján sorolják be őket az osztályba
a magyar még nem olyan vészes, de a matek... 20 pont alatt lesz (tudom:()nagyon beparáztam ott
szóbelin nem tudom, jártam előkészítőre, ott azt mondták, hogy 5 téma közül lehet választani 3-at, gondolom lesz geometria, szabályok...
Hát elég nagy szükségem van rá, köszönöm:)
neked hogy ment?
Szia!
Regota ejjel-nappal errol az iskolarol álmodom.
Spanyol-angolra szeretnek menni.
A kozpontim 80 lesz minimum, de szerintem maximum is. :D
A hozott pontom 48 lesz.
Sajnos én lekéstem az előkészítőre való jelentkezést. Tudja valaki, milyen témák lesznek szóbelin?
Egyébként azt hallottam, hogy akkor ki kéne írniuk a témákat előre. Nem igazán értek ehhez, csak hallottam. Én nem látom a weboldalon, mondjuk mindegy, majd ott eldől, de ha fent van és megtalálja valaki, és belinkeli akkor nagyon hálás lennék.:))
Sziasztok!Nekem ez az első évem a Károlyiban.. Tavaly nekem is rossz lett a felvételim,de a vitt pontok sokat segítettek és a szóbeli nagyon könnyű volt. Én a leggyengyébb angolos csoportba kerültem és ott az angol oktatás egy nulla. A spanyol tényleg nagyon kemény,de aki szereti a spanyolt, az élvezni fogja.
Ha kérdésetek van nyugodtan írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!