Van itt valaki aki az alábbi Budapesti gimzáziumok egyikébe jár, és ha igen, milyen eredménnyel került be?
Karinthy Frigyes, Szent László, Károlyi Mihály, Apáczai Csere János.
Mi a véleményetek a tanárokról, diákokról és úgy magukról az iskolákról?
ELőre is köszönöm a válaszokat!
Én 83 pontos írásbelivel 4,8-as átlaggal mindegyikbe bejutottam volna. Végül a Karinthyt választottam.
Egyébként mindegyik ott van a rangsor elején. Mindegyikbe nehéz bejutni. (Szerintem a Madáchot is nézd meg!)
A legnehezett bejutni ezek közül a Karinthyba, Apáczaiba és a Madáchba, de a Szent László és a Károlyi is ott van szorosan mögöttük. A sorrendet szerintem úgy határozd meg, hogy mit szeretnél tanulni. Ha angolt vagy németet, akkor Karinthy. Ha spanyol, akkor Károlyi. Ha olasz, akkor Szent László. Ha nem a nyelvekre fektetnéd a hangsülyt, akkor az Apáczai (vagy Szent László). Nézd meg, hogy hol milyen tagozat van. A sorrendet érdeklődés szerint állítsd fel. A szóbeli vizsga után még akár változtathatsz is sorrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!