Mit várhatok a jövőmben ha szociológusként tanulok tovább?
Figyelt kérdés
Elhelyezkedni milyen nehéz, kisebb városokban elképzelhető e, kereseti lehetőségek, munkakörülmények, társadalmi megbecsülés, és milyen munkát végez a munkahelyén. Ilyenek érdekelnének2010. febr. 7. 14:08
1/4 anonim válasza:
Ilyen gazdasági helyzetben? Őszintén?
2/4 anonim válasza:
Sajna mondják, hogy a bölcsész- és társadalomtudományi szakokkal nem mész semmire manapság. Ez igaz is meg nem is, mert ha van egy ismerősöd vagy csak szerencséd van, vagy a legjobb egyetemen végzel, és nagyon jó vagy belőle, akkor lehet esélyed. Én is erre fogok járni valszeg és már előre félek, lesz-e vajon munkám ha lediplomázom.
3/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta a töritanárom,hogy btk-ra jelentkeztem,hogy " Kedvesem, hát még mindig nem tanultad meg,hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni?"...
Azt hiszem, ez mindent elmond...
4/4 anonim válasza:
Unokatestvérem annak tanult,diplomázott is,és semmire nem ment vele.Az volt a szerencséje hogy van egy 2 éves külön iskolája ahova 1 tanfolyamra járt így elmehett a Vodafone-ba dolgozni irodába.De amúgy szociológusnak tanult és semmire sem ment vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!