Van egyáltalán olyan emberke aki tudta a 2015-ös matek felvételi 10. feladatát?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 22:36
11/18 anonim válasza:
Hali
Én ott a helyszínen így oldottam meg (vagy valami hasonló)
7x-200=(10x-200):10*3
Nem biztos, hogy pont ezt írtam fel ár de a megoldás jó lett, bár a megoldókulcsban ilyen megoldási útvonal nem szerepel de remélem elfogadják :)
13/18 anonim válasza:
Ez 8.-os volt? Azt hittem hatodikos. Nem olyan nehéz ez. Én már 3 ismeretlenes egyenletet is tanultam és olyat is, hogy volt két ismeretlen és a nevezőben még 2 ismeretlen. Nyolcadikos vagyok.
14/18 anonim válasza:
Na megcsináltam, közben mértem az időt. 7 percembe telt, hogy megkapjam mindkét ismeretlent.
15/18 anonim válasza:
Igazából egyenlettel tényleg nehéz volt megoldani DE! elfogadják a próbálkozást IS!!! Én azzal oldottam meg és megkaptam a maximális 7 pontot :)
16/18 anonim válasza:
Érdemes volt belefogni -
A Részpontok is pontok
17/18 anonim válasza:
Én felírtam egy egyenletet. Nem lett jó, de a részpontok miatt 6 pontot kaptam a 7-ből.
18/18 anonim válasza:
De jo annak, aki megkapta a het pontot!!!
En egyenlettel levezettem, csak nem ugy ahogy a megoldokulcsban van, es amikor megkerdeztem, hogy miert nem adtak meg a pontokat azt mondtak nem jo a logikam!
De akkor nem ertem a talalgatasban hol a logika?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!