Győrbe a Kazinczyba vagy a Péterfybe szerintetek felvesznek?
Figyelt kérdés
Hát elég rendesen elcsesztem a felvételit, de szerintem a legrosszabb esetbe (remélem) 65pontom lesz,legjobb esetbe pedig 74-75, 44pontot viszek magammal.....:/ Mondjuk a Péterfybe nem tudom hogyan kell számolni a hozott pontokat.2015. jan. 17. 16:12
1/14 anonim válasza:
szia!
szerintem felvesznek,de ezt nem lehet előre megmondani.
a Péterfybe melyik tagozatra mennél?
2/14 A kérdező kommentje:
Biosz-kémia :)
2015. jan. 21. 18:58
3/14 anonim válasza:
én meg matek-fizikára szeretnék menni,de az egyik osztálytársam biosz-kémiára akar menni. :D
4/14 A kérdező kommentje:
Jujjci, akkor lehet hogy osztálytársak leszünk :Dd xddd
2015. jan. 23. 14:51
5/14 anonim válasza:
nekem azt mondta hogy a matek-fizika és a biosz-kémia egy osztály csak néhány órán szétválik az osztály.
kár hogy nem tudtam elmenni nyíltnapra,de ő volt és mindent elmondott nekem. :D
6/14 A kérdező kommentje:
Én csak ilyen nyíltnap szerűségen voltam, be lehetett menni az első két órát megnézni, de szerintem ő is azon volt, na mind1 xddd
2015. jan. 23. 18:48
8/14 A kérdező kommentje:
Ja jo, akkor mind1...xddd
2015. jan. 26. 15:09
9/14 A kérdező kommentje:
Jujujujuujjj 76 pont lett, wiiiii :DDDDD azt hittem meg a 65 se lesz meg xddddd
2015. jan. 26. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!