Ha az ELTE-re megyek szabad bölcsészetre akkor tényleg mindenki lefog nézni, meg lebüfészakosoznak?
Újságíró nem a szabad bölcsész szaktól leszel, az szinte kizárólag a személyiségeden (mennyire vagy extrovertált, bratyizós, agilis) és a kapcsolataidon múlik. Meg hát remélem ha ilyen terveid vannak, már most a suliújságban és hasonló helyeken aktív vagy, ugye?
De egyébként mindenkit lebeszélnék a bölcsészkarról, akinek fingja nincs arról, hogy mi akar lenni, csak jól hangzik a btk és "annyi minden lehetek vele." Ha van egy terved, akkor oké (pl ismerősöm magyarra jár, mert nem vették fel a színművre elsőre, és a BA után akar megint dramaturgnak jelentkezni), de ha csak úgy "hát ez tetszett meg" szakként mész oda akkor később igenis nagyot fogsz koppanni.
Meg mi ez, hogy Napóleon komplexus?:DDD Mit érdekel téged, hogy mit gondolnak rólad mások? Igen, a szabad bölcsészet egy relatíve könnyű, hablatyolós szak (btw én kedvelem a filozófiát, irodalmat, szóval ezt nem lenézésből mondom, de az orvosihoz viszonyítva, ahova járok, az), de ha van konkrét célod vele, akkor nem veszed fel ezeket a csipkelődéseket. Csak azok szokták, akikre nagyon is igaz, szal maguk se tudják mik akarnak lenni, csak ez 5 év ingyenbérlet még az otthonlakásra:D
Ha még aktuális a kérdés:
én nem szabad bölcsészetre járok, de BTK-s vagyok, és tapasztalatom szerint a való életben SENKI nem büfészakozza le az embert, amikor az arca is látszik hozzá, és nem névtelenül írogat. Most ezt nem gúnyból mondom, de tényleg. SOHA SENKI. Ismerősök is csak a neten. De az meg nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!