Milyen az állatorvosi egyetem?
Figyelt kérdés
Szeretnék állatorvos lenni, de nem tudom, hogy mennyire nehéz az egyetem? Mennyit kell tanulni? Egyetem után milyen munkalehetőségek vannak?2015. jan. 13. 20:02
1/3 anonim válasza:
igen nehéz, sokat, munka az van sokféle, de nem igazán olyan mint a legtöbb állatorvosnak vágyó elképzeli
2/3 anonim válasza:
A SZIE AOTK-on két gimnázium után kezdhető szak indul, az állatorvos-doktori egységes szak és a Biológia BSc. Mindkettő magas színvonalú, jó és hasznos képzés.
A SZIE-n az AOTK és a MKK a két elit kutatókar.
Természetesen minden jó egyetemen sokat kell tanulni, hiszen ez az egyetem célja, de ha érdekelnek ezek a tudományok akkor élvezni fogod.
Sokféle munkalehetőség van, de mire elvégzed az egyetemet rengeteg minden fog változni a világban is és benned is, így ebben nem lehet nagyon okosnak lenni.
3/3 anonim válasza:
azért ez kicsit erős hogy érdekelni fog, mert nem biztos...
minden szakon rengeteg a lexikális bullshit
akinek ez nem tetszik az elmehet állatorvos asszisztens OKJ-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!