Mi a véleményetek a Leövey Klára és a Szerb Antal gimnáziumról?
Milyen a közösség,a hangulat,az oktatás,tanárok stb?... Ti szeretitek-e,mekkora az elvárás?
Nagyon fontos lenne!
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
A Szerb Antal jobb hírű, csak kint van a világ végén. Fővárosi viszonylatban a 31. legjobb középiskola (országos szinten a 70.), míg a Leövey Klára nincs benne a budapesti TOP50-ben.
Nem tudom mennyire mérvadó még a válaszom, de ha nem is neked, valaki másnak hátha hasznos lesz... :)
Én a Szerbbe jártam, és szerettem, így utólag pedig még hálásabb vagyok, hogy oda járhattam.
A közösség mindig attól függ, hogy milyen az osztály/évfolyam, amibe kerülsz, de azért erről mindenhol elmondható az is, hogy amennyit beleteszel, annyit is veszel ki belőle.
Az oktatás jó, nem a legnehezebb és nem is a legkönnyebb kategória, és tárgyanként meg tanáronként eltérő az elvárás. Amennyire én észrevettem a humán tárgyakat kicsit háttérbe szorítják a reál javára.
A tanárok nagy része nagyon jó fej. Sokan simán "elhülyülnek" a diákokkal, meg beszélgetnek velük, meghallgatják őket, segítenek nekik, ha kell. Persze nyilván van kivétel is.
Maga az épület a parkkal együtt is szép, élmény volt oda járni, komolyan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!