Ha sima gimnáziumot választok, azután később, ha kijártam, hol milyen munkában helyezkedhetek el? Megéri sima gimnáziumba menni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 11:11
11/14 anonim válasza:
Ha az egyetem,vagy a főiskola a célod,akkor csakis egy erős gimibe menj,a továbbtanulásodhoz kell az érettségi,másra nem jó.Ha nem akarsz érettségit,és máris tudod,hogy milyen szakmában helyezkednél el akkor fősuli,de onnan nem tudsz egyetemre menni.Sajnos valószínű,hogy diplomával jobban fizető állásokra teszel majd szert.
12/14 anonim válasza:
Előző:fősuli helyett szakközepet akartam írni.
13/14 anonim válasza:
Miért nem lehet szakközépből egyetemre?! Aki közgazdasái szakközépbe jár, mehet gtk-ra az egyetemre!
14/14 anonim válasza:
Levélben kéred a bocsánatkérést,vagy rögtön felpofoznál inkább?Jó,ezt elfelejtettem ezért azonnali főbelövésre jelentkezem! :) Nem kell mindjárt felkapni a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!