Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE-re nappali tagozaton...

ELTE-re nappali tagozaton hány napot kell bejárni? Tapasztalatok? Tudok mellette diákmunkázni?

Figyelt kérdés

Semmit nem tudok az egyetemről, 8 év kimaradt az iskolapadból. Szociális munkára fogok járni és arra lennék kíváncsi,hogy minden nap be kell-e járni illetve tudok mellette diákmunkát vállalni?

Illetve mi az a szorgalmi és vizsgaidőszak? Köszönöm

2015. jan. 4. 05:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem az ELTE hallgatója vagyok, de az egyik barátnőm igen. Neki minden nap van órája, igaz ő nem szociális területen tanul. Az órarendet Te állítod össze, ha szerencséd van, talán lesz 1 szabad napod.

A szorgalmi időszak alatt kell bejárni az előadásokra, gyakorlatokra, akkor írjuk a zárthelyiket. Vizsgaidőszakban pedig az aláíráspótlókat és a vizsgákat írjuk.

2015. jan. 4. 05:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha az is megmondanád, milyen szak...
2015. jan. 4. 06:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Szociális munka
2015. jan. 4. 07:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaaa, azt hittem, egyetem mellett akarsz szociális munkát végezni. :D
2015. jan. 4. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem az egyik legjobb bnőm jár erre a szakra, bár nem az eltére, de a tanmenet közel azonos lehet. ő dolgozik mellette rendszeresen, havi 20-30 órát simán. a jegyei jók, mert állítása szerint könnyűek a tárgyak, a nehezebb vizsgákra is bőven elég 2-3 napot tanulnia
2015. jan. 4. 12:14
 6/6 anonim ***** válasza:
ne haragudj, elírtam. heti 20-30 órát akartam írni
2015. jan. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!