Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Miskolci Egyetemen ha nem...

A Miskolci Egyetemen ha nem megyek gólyatáborba, balekoktatásra, szakestekre, akkor le fognak nézni?

Figyelt kérdés
De egyébként meg nem zárkóznék el az emberektől, bizonyos típusú bulikra is elmennék, meg koncertekre is pl. Na de ha ezekre (amiket fent írtam) nem járkálok el, akkor esélytelen? Lenézik aki nem ilyesmire? Ez mennyire általános dolog, hogy valaki nem jár? Az embereknek kb hány %-a jár?
2010. febr. 4. 18:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

egyébként meghallgatnám szívesen az ETLE-ről a rémhíreket ;) igen, ott nincsenek ilyen kényszeres közösségkovácsoló magányos majmok parádéja hagyomány címszó alatt, de valamiért mégis élen van európai szinten, veletek ellenben :DDDD mi inkább tanulunk.

ja és voltam miskolcis is, hát mit ne mondjak, okkal mentem át ELTE-re

L20

2015. szept. 19. 15:02
 22/25 anonim ***** válasza:
38%

Hallgatnál rémhírt? Hát jó :)

Ti egy külön állatfaj vagytok, azt hiszitek jobbak,felsőbbrendűek vagytok, mint mások (és lám, az írásod is ezt mutatja). Közbe meg ugyan olyan büdöset fingasz mint mások. Sznob banda, nézd csak le a másikat, pedig elhiheted nem vagy jobb, a tudásod édes kevés lesz ha ilyen a személyiséged. Szerinted melyik munkáltató fog felvenni egy ilyen embert? Inkább azt választja, akinek még ha kevesebb is a tudása, de emberibb, és tud csapatban dolgozni. Elég ha meglátja a gyűrűt az ujjadon,tudni fogja,ahogy a hagyományőrzéshez is ragaszkodsz, úgy fogsz a cégéhez is.

Gratulálok a viselkedésedhez, éld csak a tipikus sznob budapesti egyetemi életedet!

2016. aug. 4. 12:17
 23/25 anonim válasza:
100%

Jó szerencsét!

21-es! Képzelje, nekem 454 pontom lett, nem mentem ELTE-re, hiába ott lakik a nővérem Pesten, nem mentem a Semmelweisre, Debrecenbe vagy valami hasonlóra, pedig mehettem volna! Nem, Én Miskolcon maradtam! Tudja miért? :) mert itt vannak olyan hagyományok, amiket soha az életben nem fog megtapasztalni, itt van olyan érzése az embernek, hogy tartozik valahová és nem csak bejár tanulni meg magolni az egyetemre. Az egyik legszebb campus a miénk, a mérnöki képzésünk színvonalas, az egészségügyi képzés fellendült, minden fejlődik. Maguknak mi jutott? Nagy arc és évek, amiket nem élveztek ki!

Tudja, csúnya dolog lenézni másokat, "agyi szintjéről" tanúskodik... és hogy legyen értelme a válasznak - hátha valaki ide téved véletlen és aktuális - megéri! Most értem haza a bALEK hétről, nem részegedtem le, nem hánytam, nem haltam meg, de még csak másnapos sem voltam, pedig ittam rendesen. A csapatom miatt. Mert a csapatért és a Firmáinkért megérte!

2017. aug. 31. 11:20
 24/25 Albu válasza:
100%
Döbbenet, hogy random hátterű és szempontrendszerű emberektől kérnek és adnak itt tanácsot olyan valamiről, amit csak páran élhetünk át.
2017. szept. 13. 15:46
 25/25 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Gondoltam én is írok ide, mivel itt mindenki nagyon magabiztos és had legyen itt egy magamfajta, introvertált, félénkebb ember véleménye is. Voltam a bALEK7en (btk-n) és nagyon szerettem a családomat is azt amibe ott kerültem be és rögtön befogadtak. Rengeteget beszégettem a felsőbb évesekkel, megnéztük a szakunkhoz tartozó termeket, buliztunk is (aki amennyire akart :3 )

A balek7-es családomból talán mindenki elmegy majd balekoktatásra, én is elmegyek, majd utána is írok, hogy mennyire bírtam :)

2018. szept. 3. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!