Hol lehet letölteni a központi felvételi rendszer jelentkezési lapját a felvi.hu oldalról?
Igen, felsőoktatásra.
Itt a weboldal ahol pontosan leírja mit kell beküldeni.
Ez a lényeg:
A jelentkezéshez - valamennyi szak esetében - szükség van az IBS saját jelentkezési lapjának kitöltésére és címünkre (1021 Budapest, Tárogató út 2-4.) történő elküldésére. Az IBS jelentkezési lapja honlapunkról letölthető, ill. készséggel küldünk postai címre is.
Két alapképzési (BA) szakunkra a központi felvételi rendszer jelentkezési lapját is használni kell, ez történhet az Oktatási Hivatal által rendszeresített jelentkezési lapon, és a felvi.hu oldalon is. A két szak, amely beletartozik a központi felvételi rendszerbe a Gazdálkodási és menedzsment (akár angol, akár magyar nyelven kívánja valaki a szakot tanulni), és a Pénzügy és számvitel szak.
Köszönöm a segítséget. Nagyon fontos!!!
Ugye az egyik lap ami az IBS oldalán van fent. ("A jelentkezéshez az IBS jelentkezési lapját kell kitölteni, a lap a „Regisztrációs lap” linkről letölthető.")
Ahhoz itt a link: [link]
(gondolom ez volt az, amit már te is megtaláltál, és a másikat keresed, de biztos ami biztos, ezt is leírtam:D)
A másik pedig a szokásos felvételi jelentkezési lap. Ezt vagy a felvételi könyvvel együtt tudod megvenni (ahhoz adják), vagy pedig e-felvin jelentkezni (Tehát nem lehet a lapot letölteni a felviről, csak interneten keresztül lehet jelentkezni, nem papíron). Azt a felvi.hu e-felvi menüpontjában találod meg. Ha jól tudom bizonyos helyeken lehet ingyen is kérni, de ezeket sajna nem tudom. Ha itt gyakorikerdeseken rákeresel, biztos meg lesz a válasz, mert itt olvastam:)
De ezt ugyebár csak akkor kell, ha gazdálkodás és menedzsmentre vagy pénzügy-számvitelre jelentkezel.
Remélem így már minden érthető:)
Előző vagyok. Ha nem szeretnél jelentkezési lapért szaladgálni (vagy a könyvért kiadni 2ezer forintot feleslegesen), akkor itt egy kis segítség az e-felvihez:
Könnyebben elboldogulsz, ha előbb megnézed a "E-felvételi lépésről lépésre (bemutató)" menüpontot (a linkelt lap alján:))
Jaj köszönöm szépen a segítséget! Ha valami mégsem lesz világos, amit kétlek, akkor majd írok!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!