Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol lehet letölteni a központi...

Hol lehet letölteni a központi felvételi rendszer jelentkezési lapját a felvi.hu oldalról?

Figyelt kérdés
Nekem ezt is ki kell tölteni és be kell küldeni a jelentkezéshet. Köszönöm a segítséget. Illetve ezt hova kell küldeni?
2010. febr. 4. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem mire gondolsz. A sima jelentkezési lapra? (felsőoktatásra jelentkezel egyáltalán?:S) Mert azt nem lehet letölteni..
2010. febr. 4. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, felsőoktatásra.

Itt a weboldal ahol pontosan leírja mit kell beküldeni.

[link]

Ez a lényeg:

A jelentkezéshez - valamennyi szak esetében - szükség van az IBS saját jelentkezési lapjának kitöltésére és címünkre (1021 Budapest, Tárogató út 2-4.) történő elküldésére. Az IBS jelentkezési lapja honlapunkról letölthető, ill. készséggel küldünk postai címre is.

Két alapképzési (BA) szakunkra a központi felvételi rendszer jelentkezési lapját is használni kell, ez történhet az Oktatási Hivatal által rendszeresített jelentkezési lapon, és a felvi.hu oldalon is. A két szak, amely beletartozik a központi felvételi rendszerbe a Gazdálkodási és menedzsment (akár angol, akár magyar nyelven kívánja valaki a szakot tanulni), és a Pénzügy és számvitel szak.

Köszönöm a segítséget. Nagyon fontos!!!

2010. febr. 4. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugye az egyik lap ami az IBS oldalán van fent. ("A jelentkezéshez az IBS jelentkezési lapját kell kitölteni, a lap a „Regisztrációs lap” linkről letölthető.")

Ahhoz itt a link: [link]

(gondolom ez volt az, amit már te is megtaláltál, és a másikat keresed, de biztos ami biztos, ezt is leírtam:D)

A másik pedig a szokásos felvételi jelentkezési lap. Ezt vagy a felvételi könyvvel együtt tudod megvenni (ahhoz adják), vagy pedig e-felvin jelentkezni (Tehát nem lehet a lapot letölteni a felviről, csak interneten keresztül lehet jelentkezni, nem papíron). Azt a felvi.hu e-felvi menüpontjában találod meg. Ha jól tudom bizonyos helyeken lehet ingyen is kérni, de ezeket sajna nem tudom. Ha itt gyakorikerdeseken rákeresel, biztos meg lesz a válasz, mert itt olvastam:)

De ezt ugyebár csak akkor kell, ha gazdálkodás és menedzsmentre vagy pénzügy-számvitelre jelentkezel.

Remélem így már minden érthető:)

2010. febr. 4. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ha nem szeretnél jelentkezési lapért szaladgálni (vagy a könyvért kiadni 2ezer forintot feleslegesen), akkor itt egy kis segítség az e-felvihez:

[link]

Könnyebben elboldogulsz, ha előbb megnézed a "E-felvételi lépésről lépésre (bemutató)" menüpontot (a linkelt lap alján:))

2010. febr. 4. 18:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm szépen a segítséget! Ha valami mégsem lesz világos, amit kétlek, akkor majd írok!

Szép estét!

2010. febr. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!