Fontos! Akinek megszűnt a tanulói jogviszonya egyetemen, milyen levelet küldött ki neki az egyetem?
Figyelt kérdés
Következő a szitu: nyáron megszűnt a jogviszonyom, mivel egy fontos viszgán megbuktam. Szeptemberben küldtek egy levelet az egyetemtől, de nem tudtam átvenni, mert az előző lakhelyemre küldték és kicsúsztam az átvevési határidőből. Most megint küldtek egyet nem a címemre, de csak egy hét múlva tudom átvenni a postán. Addigra lehet hogy megint késő lesz.
Szóval aki volt ilyen helyzetben, lécci írja már le milyen levél lehet ez?
2014. dec. 30. 11:11
1/1 anonim válasza:
Gondolom olyan levelet küldenek mint minden iskolában hogy pl. Kis Pista embernek megszűnt a jogviszonya (xyz) bnaptól fogva. Ha jól tudom akkor az iskolai leveleket ajánlottan vagy elsőbségi úton adják fel. Különben is egy vizsga miatt hogy szünthet meg valaki tanulói jogviszonya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!