Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 3× 1-essel megbukok énekből?

3× 1-essel megbukok énekből?

Figyelt kérdés
1a feketékből, 1füzet hiány miatt és ma írtunk témazárót ami alap h 1es lesz :D 7.oszt
2010. febr. 3. 23:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
hát énekből elég szégyen...........
2010. febr. 8. 17:46
 12/15 anonim válasza:
46%
Szerintem az a szégyen, hogy 10 évig tanítják, meg pláne az, hogy osztályozák is a rajzzal együtt...
2010. febr. 8. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A te tanárod durva?? Mi majdnem minden órán dogát írunk... Természetesen mindet puskázom az utolsó betűig, így csak én vagyok ötös énekből...! xD Neked is ezt ajánlom. A tanár azt hiszi, hogy csak ének van a világon és csak arra kell tanulni. Ó, mert pont énekre fogok tanulni! xDDD

L/14, kitűnő tanuló xD

2010. febr. 8. 22:29
 14/15 A kérdező kommentje:

xD

köszi a válaszokat. félévkor még 3-as vtam, de kaptam 1db. 1-est és a 3. még nem kaptam meg de évvégére meglesz ;)

2010. febr. 8. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:

menj oda hozzá, és kérj tőle egy témát, pl. "barokk hangszerek" vagy "W. A. Mozart élete"! mittomén... mondjon valamit, amit ki kell fejtened.

írj házidolgozatot.

írj egy a4-es oldalnyi ismertetőt, nyomtass a netről képeket illusztrációnak és ragaszd a papírra, stb. persze a szöveget ne csak másold. hangyányi kreativitás elég, kicsit variálj a mondatokkal.

anyám énektanár, ezt szokta csináltatni azokkal, akik le se szarják az óráit meg őt. vagy ki szokott jelölni egy-két népdalt a tankönyvből, és azt CSAK le kell másolni, hajszálpontosan ugyanúgy, a füzetbe.

ennyit tehetsz. ez nem kerül sok időbe, és kaphatsz rá jegyet. nagyon könnyedén lehet így négyest, ötöst szerezni.

egyébként, igen, lehet bukni énekből. de még mennyire! de hidd el, nem a tanárt fogják sajnálni meg szivatni érte, hanem téged, mert még puskázni sem bírtál vagy külön feladatot kérni, hogy javíts. és az téged jellemez, milyen lusta vagy. ;)

2010. febr. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!