Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gógypedagógián logopédia...

Gógypedagógián logopédia szak! Alkalmasságiról tapasztalatok, hallottatok valamit? Nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 14:28
 1/7 A kérdező kommentje:
*gyógypedagógián
2010. febr. 3. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!!én 2 éve jelentkeztem erre a szakra,de aztán sorrendet módosítottam.

viszont az alkalmasságin megjelentem..

nem volt nagyon nehéz..aranyosak voltak(Bárczin voltam)

én egy Örkény Egyperces novellát olvastam fel,elmondták a véleményüket(pl.sz betűt kicsit furán ejtem..már nem emlékszem a szakszóra,amúgy sztem tök normális a beszédem,de ők tudják:)

kérdezgettek miért akarok oda járni,meg kérdezték h.hajlandó leszek-e majd szavalóversenyekre járni a esetleg ha bekerülök..stb..

de megfeleltem.Szóval ha nem módosítok sorrendet,felvettek volna..

2010. febr. 4. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

jah amúgy ketten interjúztattak,nem tudom melyik milyen minőségében volt ott..de sztem az egyik tutira logopédus volt...miután vége lett az interjúnak ők beszéltek egymással..azt nem értettem pontosan h.mit...:)

"kivesézték" a beszédemet:)

1.voltam

2010. febr. 4. 19:59
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtál!
2010. febr. 4. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Bárczin a felvételinél nincs alkalmassági vizsga már. Ha felvesznek, akkor második félévben kell választanod szakirányt -pl logopédiát- és akkor van egy alkalmassági. Ilyeneket néznek, h fogsorzáródási rendellenesség, beszédhibák...
2010. febr. 4. 22:54
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom, én is erre gondoltam. és például a nyelvtani feladatlap? valami ilyesmit is olvastam. milyen fajta feladatok szerepelnek benne? nagyon nehéz?
2010. febr. 5. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom hogy már régi a kérdés, és bocsi az offért is, de én most szakosodom, a logopédiát szeretném, és írni kell egy motivációs levelet, benne h miért is akarom ezt stb... Tudom hogy ezt nekem kell tudni, de nem tudnátok segíteni h miket írjak bele? Azon kívül, hogy érdekel a logopédia már régóta, és szeretnék logopédus lenni, mit írjak még bele?
2011. júl. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!