Kell fizetni az elhagyott tanegységek után?
Figyelt kérdés
Az eltére járok, és az elmúlt vizsgaidőszakban több tárgyat el kellett hagynom, mivel beteg voltam, és túl sok volt a felvett tanegységem, így nem tudtam teljesíteni 20 kreditnyi vizsgát. Azt hallottam, hogy az elhagyott kreditekért is fizetnem kell, ha átlépem a 180 kredites határt. Tud erről valaki pontosabb infókat?2010. febr. 3. 09:38
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem az elhagyott, hanem a felvett kreditek után kell fizetned. A 180at 10%-kal átlépheted, azpn túl fizetned kell. Remélem, nem fizettetik duplán (a felvételért is, a bukásért is).
2/4 anonim válasza:
Ha fizetősre jársz, akkor szerintem a te bajod és ennyi. De ha államilag támogatottra, akkor nem teljesített kreditenként valamennyit fizetni kell. Nálunk 1200.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok. Amúgy ha fizetned kell még, azt ki fogják számlázni a neptunban, vagy ahol szokták nektek. Nem fognak sunnyogni vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudtam, hogy csak a felvett kreditek után kellene fizetnem, ha esetleg azokat túllépem, mint ahogy az első válaszoló írta, de tegnap sikerült meglepni ezzel a kérdésben is említett verzióval.
Egyébként államilag finanszírozott képzésben vagyok, és a második postban írt "a te bajod" nem válasz, nyugodtan megspórolhattad volna magadnak a fáradságot. És azzal is tisztában vagyok, amit a harmadik válaszban említettél, hogy nyilván ki fogják számlázni, ha túllépem a kredithatárt, csak nagyon nem mindegy, hogy mikor ér a meglepetés. Ha az utolsó két félévben hozzámvágnak egy negyven-ötven-hatvanezres számlát, az meglepő lesz. Mert nem véletlenül mentem államilag támogatott helyre.
2010. febr. 4. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!