Hány nap alatt javítják ki a vizsgafeladatot egyetemen? Vagy ez tanárfüggő?
Igen, ez tanárfüggő.
Amúgy nem tudom, hogy ez neked mennyiben számít. Van olyan tanár, aki már kész vizsgafeladatokból válogat, amik alapból ki vannak javítva, és olyan is, aki maga állítja össze a vizsgafeladatokat. Gondolom olyankor meg szokta oldani őket ő is, meg megkérdezi róluk más tanárok véleményét, hogy megfelelő nehézségűek-e, ez igénybe vehet vagy egy napot. Neked csak az számít, hogy a vizsgára már készen vannak a feladatok, nem?
(((Szövegértés… No mindegy.)))
Amúgy ha sürgős, akkor megpróbálhatsz írni egy ímélt a tanárodnak (esetleg beszélni), hogy a te vizsgádat vegye előre, mert úgysem fogsz nála többet tanulni, és szükséged van az eredményre. Szerintem elég könnyen lehet, hogy belemegy.
Gondolom olyankor meg szokta oldani őket ő is, meg megkérdezi róluk más tanárok véleményét, hogy megfelelő nehézségűek-e, ez igénybe vehet vagy egy napot. Neked csak az számít, hogy a vizsgára már készen vannak a feladatok, nem?
Nem az én szövegértésemmel volt a probléma, te nem értetted elsőre KÉRDÉST. A vizsga megírása utáni javításra kérdeztem rá, nem arra,h a vizsgára hány nap alatt állítja össze.
Hát ez lol. de komolyan.
Elhiheted ,h 10 ből ,kb 2 ha félreértheti ,hogy ez a kérdés miről szól,annyira egyértelmű. Ezek szerint ,beletartozol ebbe a kettőbe.
Van egy vizsga ,ami feladatokból áll , és azt kijavítja a tanár . A vizsgafeladatokat.
Gyengébbek kedvéért ezek szerint oda kellett volna írnom,hogy a Megoldott vizsgafeladatokat .
bakker, te beteg vagy .
Nézzed csak vissza,h te kötöttél bele az én szövegértésembe , amikor én nagyon is értettem a válaszodat , és leírtam ,h nem ez volt a kérdésem. Fogadd már el,h nem értetted. Köszönöm egyébként a segítséget itt bárkinek , de viseljed csak el ,h nem ezt kérdeztem.
Senki nem kérte,h beleláss a fejembe, leírtam Neked külön,h értsd :9
Én nem kötöttem bele, én csak válaszoltam arra a kérdésre, amit kiírtál. Ha jól értem, ezt szántad javításnak:
> „nem . nekem az számít ,h 3 napon belül ki legyen javítva ,mert átiratkozok..és hogy addigra meglegyen”
Mivel nem írtad bele, hogy mi legyen kijavítva, ezért ez formálisan még mindig azt jelenti, hogy neked az a fontos, hogy a vizsgafeladat ki legyen javítva. Tehát még mindig nem sikerült rendesen leírnod.
Igaz, én értettem a kérdést, mert ezután gondoltam nem erőltetem, hogy javítsak a fogalmazási és szövegértési készségeiden, hanem egyből arra válaszoltam, amire te gondolsz.
De mindegy. (És a „belekötést” direkt sok zárójelbe tettem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!