Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hallott már valaki a Deák...

Hallott már valaki a Deák téri Evangélikus Gimnázium-rol?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi a véleményetek rola, vagy mit hallottatok? Csak azert mert most kell majd felveteliznem, es nem nagyon tudom eldonteni h hova menjek mert errol a sulirol nem tudok szinte semmit...

2014. dec. 22. 20:27
 1/4 anonim válasza:
Szerintem biztos nagyon jo suli, nem ismerem nagyon , e en is akartam oda menni. Vegul azert nem fogok oda felvetelizni mert csak nmetet lehet masodik nyelvkent valasztani. Kisletzamu az iskola szval nem oyan oriasi, habar en meg nem lattam.
2014. dec. 23. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél tudni? Nekem harmadik éve jár oda az egyik fiam, igaz,ő a nyolcosztályosba ment.
2014. dec. 27. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

hát

oktatás:10/7

épület:10/3

gyerekek kedvessége:10/2 nekem nagyon nem tetszik, de sokan imádják

2015. márc. 26. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiam nem stréber, nagyon szereti. Egy tanárral vannak kis gondjai. Szereti az osztályt, a közösséget, a hely szellemét. Az épület neki, nekünk, sokadlagos szempont. Nem ezen múlik az iskola.
2015. márc. 26. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!