Anglisztika szakhoz elég a jó társalgási szint, vagy folyékony anyanyelvi szint kéne hozzá?
Sziasztok!
Másod diplomán gondolkozok és az angol szakron szeretnék tanulni tovább . Több okból is ,a most megszerzett diplomámat nem tudom hasznosítani perfect angol tudás nélkül. Amúgy angolból sosem voltam kiemelkedő, egy megszenvedett középfokú nyelvvizsgám van. De érdekel az angol kultura töri , irodalom , néprajz...
A angol szakra csak nyelvérzékkel rendelkező nyelvzsenik mennek?
Nem szeretnék tanár, vagy tolmács lenni, csak egyszerűen elmélyedni a kultúrában :P A Pázmánynak a nappalija milyen ? Hol van a leglazább a anglisztika szak ?
Szia!
Én Pázmányos vagyok igaz nem anglisztikás. De OTT nem laza az anglisztika minden ismerősöm szenved vele, mert nehéz sok az elvárás, sőt keményebb lett, mint amilyen az ELTE volt anno a fénykorában. Sok anglisztikás versenyen a pázmányosok jobb eredményeket érnek el, mint az elte-sek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!