Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi jogon irkal ki ilyeneket a...

Mi jogon irkal ki ilyeneket a BGF a honlapjara?

Figyelt kérdés

Heti Válasz, Felsőoktatási rangsor 2011

A Heti Válasz 11. évf. 42. számában (2011.10.08.) a munkaerő-közvetítők véleménye szerint 23 gazdasági képzőhely közül a BGF a 3. helyen áll, csak a BMGE és a "mindörökké első" Budapesti Corvinus Egyetem előzi meg.

Tudom regi, de meg mindig kint van.

2014. dec. 7. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a problémád?

Szerinted határidőt kéne szabni, mi meddig lehet kint?

Az lenne támadható, ha dátummegjelölés nélkül írná ki az állítást, de nem teszi.

nincs ezzel az égegyadta világon semmi baj.

2014. dec. 7. 12:08
 2/4 A kérdező kommentje:

"mindörökké első" Budapesti Corvinus Egyetem előzi meg.

A "mindörökké első"-ben szerintem erzodik a rosszindulat. Nem tudom miert nem tudjak elfogadni, hogy a ranglistakon a Corvinus vezet.

Nem gondoltam volna, hogy magyarazatra szorul a kerdesem.

2014. dec. 7. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi rosszindulat.

Igen, a Corvinus a legjobb, éppen ezért a mögötte levőknek dicsőség, hogy csak ez van előttük.

Nálad van bibi.

2014. dec. 7. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mast jelent a mondat igy, hogy idezojelbe raktak. Szerintem akkor fognak fel dicsosegnek, ha nem lenne idezojel, vagy kihagytak volna teljesen az idezojeles reszt. De elfogadom a te nezopontodat is, koszi a valaszt.
2014. dec. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!