Ajánlanátok közepes, gimiket Pesten?
A történet kb annyi, hogy bekerültem Bp ha nem is a legjobb, de elég jó szakközépiskolájába 0. évfolyamra. Ott vergődés és szívás volt 4 évig, tavaly év végén volt egy bukta, és augusztusban nem sikerült a pótvizsga.
sebtében kerítettünk egy iskolát, és szeptemberben azért kezdtem ott, ahol, mert aznap délután ők vették fel a telefont...
Ez az iskola nagyon gyenge, gyakorlatilag kisegítő, semmit nem tanulunk, amit meg tanítanának, azt a hülye (de tényleg gyakorlatilag növény szinten vegetáló) osztálytársaim zavarják az órát.
Látom, hogy ez itt zsákutca, itt nem tudok leérettségizni, ezért keresnék másik iskolát. Egy elég szigorú, és nívós iskolát illetve egy kisegítőt is megjártam már, megcéloznám az aranyközép utat, ha lehetne, csak nyilván az iskolák nem azt írják ki a honlapjukra, hogy mi vagyunk a legátlagosabb iskola az országban :D
Még 2 évem van érettségiig, szóval valami gimi kéne, ahol megszerezhetném, és végre búcsút mondhatnék a csodás magyar oktatásnak.
Leővey Klára!
Ifjúsági tagozat is van!
A kolcseyt felejtsetek el!!!!! En oda jarok 2. eve es nagyon nagyon megbantam! Borzalmas a tanitas, minden lexikalis tudasra epul, az ott tanulokrol meg inkabb ne is beszeljunk...
Szoval ne! Nem eri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!