Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nem tudok vizsgára...

Miért nem tudok vizsgára jelentkezni?

Figyelt kérdés

A kari naptár szerint már november 25-e óta lehet jelentkezni, az időpontokat látom is az ETR-ben, de mindhez azt írja, hogy "Nem jelentkezhet", és amikor ráhúzom erre az egeret, akkor meg, hogy "A képzés állapota nem teszi lehetővé a vizsgajelentkezést". Volt olyan tárgy, amire nem jártam be, de az előadás volt, soha nem volt katalógus, ahol volt, ott pedig nem hiányoztam túl a kvótát.

Pedig már elővizsgák is voltak bizonyos tárgyakból. Jó, azokra nem akartam menni, de a feltételeknek megfeleltem volna, de ha akartam volna, se tudtam volna jelentkezni. A felvett kurzusaimnál ott van minden, és a státuszom is Aktív a félévre. Ez a hét még december 1-5. között szorgalmi időszak, ezt még esetleg kivárjam?

A többieket nem mertem erről megkérdezni, elég görcsös vagyok, ha ismerkednem kell, így nem is vagyok közelebbi viszonyban senkivel, és nem akartam magamból hülyét csinálni, ezért kérdezem előbb itt. Köszönöm szépen a segítséget.

2014. dec. 1. 10:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!