Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt szintű kémia és biológia...

Emelt szintű kémia és biológia érettségit kb. hány %-osra kéne megírnom, hogy az orvosira bekerüljek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy iskolánként más, de a tapasztalataitokat megírhatnátok:D Amúgy, ha valaki tud tanárt aki hajlandó lenne felkészíteni a fent említett érettségikre megköszönném:) Székesfehérvári vagyok, tehát a környéken kellene egy tanár, ha lehet. Ja és még ezen kívül van hátra egy évem, van még időm elkezdeni, vagy jó lenne már most, esetleg már késésben is vagyok a felkészülésben?
2010. jan. 29. 16:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és mindkettőért kapok pluszpontokat.
2010. jan. 31. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Ö...de ha sikerül a felsőfok, tök felesleges az emelt. Az emelt angolért orvosin úgyse kapsz pontot. Csak akkor, ha nyelvvizsgaként számíttatod be. De akkor már nem egyszerűbb elmenni középfokúzni? Az emelt angol lehet lehúzza az átlagod...

Nah mindegy, lehet csak nekem bonyolult a dolog:D

2010. jan. 31. 22:43
 13/14 A kérdező kommentje:
mind1, még van addig idő, majd lesz valahogy:D
2010. febr. 1. 17:33
 14/14 anonim válasza:
NEkünk azt mondták a tanárok, hogy az emelt szintű érettségivel már nem váltható ki a nyelvvizsga :S
2010. jún. 26. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!