Emelt szintű kémia és biológia érettségit kb. hány %-osra kéne megírnom, hogy az orvosira bekerüljek?
Duplázol? Van másból pluszpontod, vagy mindkettő emelt?
Ha mindkettő emelt és duplázol, akkor : 85% és 90% pl összesen 430 pont. Ezzel vidéki egyetemekre bekerülhetsz, pestre semmiképpen...
Amúgy nem szeretnélek piszkálni, de ha orvosira készülsz, annyi eszed lehetne, h kiszámold...
Első vagyok. Bocs a hangnemért:)
Nekem a biosz emeltem 95% lett, a fizikám pedig 91%.
De nem duplázással több pontom volt:)
16:54-es vagyok: Azt elfelejtettem írni, h a fizika nekem is csak középszintű volt:)
(De volt két középfokú nyelvvizsgám, így megvolt a max 80 pont).
Igaza van az utolsónak, ha van legalább egy nyelvvizsgád, akkor nem érdemes két emeltet tenni.
Amúgy az eredményem szintén nem mérvadó, mert ahogy az utolsó válaszadó, én is jóval a ponthatár felett voltam. Tehát ennél "rosszabb" eredménnyel is bejuthatsz:)
Miért akarsz emelt angolt és felsőfokút is?:S Nem értem:) Vagy a tagozat miatt nektek muszáj az emelt?
Amúgy biológiának és kémiának is hasznát veszed szerintem:) De kémiának talán tényleg jobban. Sztem azt válaszd, amiből könnyebben tudsz jó érettségit írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!