Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen érettségi kell?

Milyen érettségi kell?

Figyelt kérdés

[link]

Jól értelmezem, hogy ez alapján pl. egy programtervező informatikushoz elég egy közép infó és közép matek érettségi?

2014. nov. 20. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Jól értelmezted. Valószínűleg be is fogsz kerülni, hiszen nem magasak a ponthatárok erre a szakra, bárhová is mész az országban.

Arra viszont számíts, hogy közép infó és közép matek tudással nem nagyon fogsz tudni boldogulni később. Tudom, hogy ilyenkor az embernek az az elsődleges, hogy először kerüljön be. De ez tipikusan az a szak, ahol bentmaradni nehéz.

Nyilván a nehézség az különbözik felsőoktatási intézményenként.

Nem tudom mikor fogsz érettségizni, de kövesd mindig nyomon, hogy éppen az adott évre vonatkozóan lesz-e változás ilyen téren, sosem lehet tudni, bár én azt jósolom, hogy az informatikai szakoknál nem lesznek nagy változások.

2014. nov. 20. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!