Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A BME-re kell emelt érettségit...

A BME-re kell emelt érettségit csinálni hogy bekerüljek? Ha igen, miből?

Figyelt kérdés

2014. nov. 19. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A matekot mindenképpen ajánlott rendesen megtanulni hozzá, szóval abból érdemes emelt érettségit is csinálni. Azt hiszem, az összes szakon elfogadják. (Persze nem feltétlenül kell, annak most nincs kedvem utána nézni.)
2014. nov. 19. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kicsit konkretizálhatnád, hogy milyen szakra akarsz bekerulni, mert pl. kommunikáció és médiatudományra nem nagyon kell.
2014. nov. 19. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha oda akar menni, akkor menjen inkább a Corvinusra!
2014. nov. 19. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennyire lükén szerintem te nemhogy egyetemre nem vagy való, de mondj le az érettségiről is.

Amúgy BME-re bekerülni kb. nulla erőbefektetést igényel, 1-2 szakot leszámítva.

2014. nov. 19. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert a matektanárom mondta hogy legalább egy tárgyból kell emeltet csinálni. Én oroszból eleve emeltet fogok, és ha matekból nem kell, akkor abbòl nem csinálnék emeltet. Egyébként a közlekedésmérnöki karra mennék.
2014. nov. 19. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Az orosz biztos, hogy nem jó a közlekedésmérnöki karra, szóval azt hanyagolhatod. Amúgy bocs, de ha ennyire közöd sincs a témához, akkor inkább ne is menj egyetemre, fél év után úgyis ott hagyod. :D
2014. nov. 19. 22:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Matekot is emelt òraszámban tanulom, csak ha nem muszáj nem akarok emeltet belőle:)
2014. nov. 19. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!